tag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post5117840083517575617..comments2024-03-28T11:05:04.586+01:00Comments on Almond Corner: Creamed Radicchiochriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-23312011564271638962010-02-24T10:20:20.491+01:002010-02-24T10:20:20.491+01:00Merci für die Aleitig! I wirds au usprobiere.Merci für die Aleitig! I wirds au usprobiere.chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-46803968902324118172010-02-23T19:57:09.223+01:002010-02-23T19:57:09.223+01:00Mer gfüred vieli Chrüter, Schnittlauch goht absolu...Mer gfüred vieli Chrüter, Schnittlauch goht absolut super, muesches nur vorher schniede in 3 mm Stückli, au Peterli kei Problem, Salbei, Kaffir-Limette, Dill, Origano, Thymian, etc. Immer alli sowit schnide und richte grad zum bruche nochher. Sie chömed ine Plastic Container mit Deckel, denn chasch ufmache, mitem Teelöffel e chli usechratze direkt i d'Pfanne, Deckel wieder zue und zrugg in Freezer. Basilikum goht nöd guet, Thai Basil gar nöd.Houdinihttps://www.blogger.com/profile/10936956195938671192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-80668869485123629912010-02-23T19:14:50.532+01:002010-02-23T19:14:50.532+01:00@Manggy: Yeah, indeed. I always have some differen...@Manggy: Yeah, indeed. I always have some different kinds in small bottles. Well, I guess that depends on the oil and the temperature and who knows what. Therefore I never make more than 100 ml.<br /><br />@Rosa: Thanks! :)<br /><br />@Houdini: Merci viil mal! Meistens bim Buur oder im chlieses Biolädeli, aber au mal in Düütschland. Und wie isch es dann wenn es wieder uftaut? I ha kei erfahrige mit gfrorene Krüüter. Sind sie dann nöd zwässerig?chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-21204929855614454442010-02-23T18:15:53.162+01:002010-02-23T18:15:53.162+01:00Du mach immer so huere super Anordnige ufem Teller...Du mach immer so huere super Anordnige ufem Teller! Wo chaufsch de Topinambur? Ha no nie Topinambur g'esse. Das mit de Haselnüss isch au hammer. Jo, und das mitem bruche vo Chives im Öl hani au nöd gwüsst, hört sich guet a, ich tue vorigi Chives igfrüre bevors lampig werded.Houdinihttps://www.blogger.com/profile/10936956195938671192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-87121675911126007712010-02-23T15:42:13.063+01:002010-02-23T15:42:13.063+01:00Mmmhhh, very appetizing!
Cheers,
RosaMmmhhh, very appetizing!<br /><br />Cheers,<br /><br />RosaRosa's Yummy Yumshttps://www.blogger.com/profile/04130051839810091958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1549421652666489893.post-58829984469413855022010-02-23T12:03:29.258+01:002010-02-23T12:03:29.258+01:00Hey, that's a pretty good way of using up left...Hey, that's a pretty good way of using up leftover herbs :) I'll have to give it a shot! (I hope it does not turn rancid faster.)Manggyhttps://www.blogger.com/profile/05977929776424593762noreply@blogger.com